Loading
Ufuk Sarıca bsl yari final anadolu efes 2
Thomas Akyazılı bsl yari final anadolu efes 2
Vitto Brown bsl yari final anadolu efes 2
Furkan Haltalı bsl yari final anadolu efes 2
Errick McCollum bsl yari final anadolu efes 2
Kenan Sipahi bsl yari final anadolu efes 2
Kelan Martin bsl yari final anadolu efes 2
Kenan Sipahi bsl yari final anadolu efes 2
Jaylon Brown bsl yari final anadolu efes 2
Ufuk Sarıca bsl yari final anadolu efes 2

Türkiye Sigorta BSL Play-off Yarı Final Serisi 2. Maç

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin play off yarı final ikinci karşılaşmasında Pınar Karşıyaka’mız, Anadolu Efes ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya; Kenan Sipahi, Thomas Akyazılı, Errick McCollum, Vitto Brown ve Furkan Haltalı ilk beşi ile başlayan ekibimiz mücadeleye Kenan Sipahi’nin iki sayılık basketi ile başladı.

İlk çeyrekte hücum anlamında sıkıntılı başlayan Karşıyaka’mız, 04:50 kala Errick McCollum’un birebir oyunundan bulduğu basket ile farkı sekize indirdi. Karşılaşmanın ilk çeyreğinin son bölümünde Vitto Brown’un attığı iki sayılık basket ile ilk periyodu 26-11 geride kapattık.

Pınar Karşıyaka’mızda ikinci çeyreğin ilk sayıları Kenan Sipahi ve Furkan Haltalı’nın ikili oyunundan geldi. İlk yarının bitimine 06:53 kala Errick McCollum, birebir oyunundan bulduğu sayı ile skoru 33-19’a getirdi ve Anadolu Efes’e molayı aldırdı. Karşıyaka’mız molanın ardından Vitto Brown,Kenan Sipahi ve Jaylen Brown’un üst üste üçlükleriyle 15-0’lık seri yakaladı ve skoru 33-30’a getirmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısını kaptan Kenan Sipahi’nin 3’te 3 serbest atışı ile kapattık. İkinci yarıya 44-38 geride girdik. Üçüncü çeyreğe Errick McCollum ve Kelan Martin’in sayıları ile başlayan Karşıyaka’mız farkı ikiye kadar indirdi.

Üçüncü çeyrekte farkı iki sayıya kadar indirmemize rağmen son çeyreğe 66-56 geride girdik. Son periyotta ilk sayılarımız Jaylen Brown ve Kenan Sipahi’nin üst üste bulduğu sayılar ile geldi.

Karşılaşmanın son bölümünde farkı kapatamayan Karşıyaka’mız, karşılaşmadan
82-68 mağlup ayrıldı. Serinin üçüncü karşılaşması 2 Haziran pazar günü Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Ufuk Sarıca şu açıklamalarda bulundu.

paylaş