Loading
manşet2
manşet1

Birlikten Kuvvet Doğar!

Başkanımız İlker Ergüllü ve yönetim kurulu üyelerimiz, bir önceki dönem Kulüp Başkanımız Turgay Büyükkarcı ile yeni kulüp binamızda bir araya geldi.

Kulübümüzün birlik beraberlik içinde genel kurula gidileceğini belirten Başkanımız İlker Ergüllü, “Büyükkarcı kulübümüze yeni dönemde kimisi 1 yıl, kimisi 2, kimisi 3 yıl olmak üzere sponsorluk desteği sağladı. Bugün kongrede bir önergeyle eski yönetimin ibrasını da yapacağız. Yeni yönetimimizde uzun yıllar Turgay Büyükkarcı başkanımızla çalışmış isimler de var. Umarım bundan sonra camiada birlik beraberlik içerisinde, kendilerinin desteğini yanımızda hissedeceğimiz dönem olur. Karşıyaka'nın en büyük sıkıntısı içten kaynaklanıyor. Umarım bu uzlaşı Karşıyaka'ya örnek olur. Kulübü daha güzel yerlere hep beraber götürürüz” dedi. 

Camiaya birliktelik mesajlarının verildiği toplantıda söz alan eski Başkanımız Turgay Büyükkarcı, “Başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı bir 3 sene diliyorum. Zor ama çok onurlu bir görev. Bu koltukta çok değerli insanlar oturdu ve bizler o bayrağı taşıyoruz. Başkanımız İlker Ergüllü'ye çok teşekkür ediyorum. Bir dostluk köprüsü kurmak istediğini söyledi. Bunu olumlu karşıladım. Yönetimler birbirleriyle kavga ettiği sürece, kulübün organları birbiriyle kavgalı olduğu sürece başarı yakalamak zor. Ancak geçici başarılar yakalanabilir. Biz bu kulüp için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Karşıyaka hepimizin kulübü. Kavgalarımız şahsi ve kulübe taşınmamalı. Pazartesi gününden itibaren öncelikle Selçuk Yaşar Tesisleri'yle ilgili ne gerekiyorsa beraber yapmaya hazırım. Kulübümüzün kayıtsız şartsız emrindeyiz” diye konuştu.

paylaş